Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Wojtek Bear Quasar team
jadymy Tactiek 4-1-3-2
48% Balbezit 52%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
40.4 gemiddelde waardering 44.1
redelijk Schieten solide
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen uitstekend


14e minuut.
Caialis haalt uit met een fantastische trap. Varjan onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bachleda neemt de hoekschop. Flégr maakt een snoekduik en kopt de bal. Bryce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Benedit is nu in balbezit. Benedit met een sublieme pass. Baoguo rent richting de bal. Caialis verovert de bal door een tackle van achteren. Caialis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Caialis is nu in balbezit. Caialis schiet op doel. Bryce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Lipnicki speelt de bal door. Bachleda speelt de bal door. Caialis rent richting de bal. Caialis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Varjan de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Varjan probeert naar een medespeler te passen. Caialis rent richting de bal. Caialis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Baoguo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachleda onderschept slim de pass. Caialis rent richting de bal. Caialis haalt uit met een fantastische trap. Bryce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wojtek Bear - Quasar team 0:1

39e minuut.
Maduro passt de bal met de wreef. Kotecki is nu in balbezit. Met opzet legt Claymore zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Claymore naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wojtek Bear 72%, Quasar team 28%.
KS Wojtek Bear - Quasar team 0:1

53e minuut.
Lipnicki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bachleda de bal. Bachleda passt de bal in één keer door. Caialis heeft problemen om de bal te vangen. Caialis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Bachleda met een sublieme pass. Klungelig pakt Caialis de bal. Caialis passt de bal zonder na te denken. Flégr is nu in balbezit. Flégr schiet op doel. Bryce bokst de bal weg. Baoguo rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Benedit passt de bal zonder na te denken. Caialis is nu in balbezit. Caialis passt de bal met de wreef. Flégr bereikt de bal nog maar net als eerste. Flégr draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Klungelig pakt Tănase de bal. Flégr bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tănase zijn tegenspeler op de grond. Tănase krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Caialis bereikt de bal nog maar net als eerste. Csákó bereikt de bal nog maar net als eerste. Caialis verovert de bal door een tackle van achteren. Caialis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wojtek Bear - Quasar team 0:2

87e minuut.
Lipnicki probeert naar een medespeler te passen. Baoguo is nu in balbezit. Caialis verovert de bal door een tackle van achteren. Caialis draait met de bal, schiet en ... Bryce maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wojtek Bear - Quasar team 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wojtek Bear 72%, Quasar team 28%.
KS Wojtek Bear - Quasar team 0:3