Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tropical Island The Rejects
69 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
33 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 20.9
average Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen weak


12e minuut.
del Toro rent richting de bal. del Toro passt de bal zonder na te denken. Iorgulescu is nu in balbezit. Danielewicz is nu in balbezit. Danielewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Danielewicz rent richting de bal. Danielewicz met een sublieme pass. MacCrain is nu in balbezit. Cárdenas onderschept slim de pass. Cárdenas schiet op doel. Paal! Daar is Baxter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
del Toro rent richting de bal. del Toro geeft een lange en hoge pass. Daar is Hafft, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Danielewicz rent richting de bal. Danielewicz passt de bal in één keer door. Iorgulescu rent richting de bal. Iorgulescu schiet op doel. MacFergus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropical Island - The Rejects 1:0

24e minuut.
MacFergus trapt de bal weg. Turner is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nish. Nish krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Turner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Turner met een snel genomen vrije trap. Iorgulescu kopt de bal weg. Danielewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Klungelig pakt Nish de bal. Danielewicz is nu in balbezit. Danielewicz passt de bal zonder na te denken. Iorgulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorgulescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tropical Island - The Rejects 2:0

32e minuut.
Shields bereikt de bal nog maar net als eerste. del Toro verovert de bal door een tackle van achteren. Iorgulescu rent richting de bal. del Toro geeft een hoge lob. Cárdenas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Danielewicz is nu in balbezit. Hafft bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafft passt de bal met de wreef. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas schiet op doel. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Danielewicz passt de bal zonder na te denken. Iorgulescu rent richting de bal. Iorgulescu passt de bal in één keer door. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Danielewicz rent richting de bal. Danielewicz passt de bal zonder na te denken. Iorgulescu is nu in balbezit. Iorgulescu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Baxter de bal onder controle te krijgen. MacFergus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Turner onderschept slim de pass. Turner geeft de bal voor. MacPhedron heeft problemen om de bal te vangen. Iorgulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorgulescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropical Island - The Rejects 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tropical Island 31%, The Rejects 69%.
Tropical Island - The Rejects 3:0

52e minuut.
Cunningham onderschept slim de pass. Danielewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Danielewicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Iorgulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iorgulescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropical Island - The Rejects 4:0

54e minuut.
Baxter geeft de bal voor. Daar is Avkıran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avkıran geeft een lange en hoge pass. Iorgulescu rent richting de bal. Iorgulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropical Island - The Rejects 5:0

58e minuut.
Iorgulescu heeft problemen om de bal te vangen. Baxter rent richting de bal. Iorgulescu onderschept slim de pass. Iorgulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropical Island - The Rejects 6:0

61e minuut.
del Toro passt de bal met de wreef. Iorgulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas is nu in balbezit. Iorgulescu is nu in balbezit. Iorgulescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. del Toro geeft de bal voor. MacFergus bokst de bal weg. Iorgulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorgulescu schiet op doel. MacFergus probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert MacPhedron de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropical Island - The Rejects 7:0

71e minuut.
Iorgulescu is nu in balbezit. Iorgulescu passt de bal zonder na te denken. Danielewicz is nu in balbezit. Danielewicz schiet op doel. MacFergus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
MacPhedron geeft een hoge lob. Sládeček probeert naar een medespeler te passen. Daar is Shields, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iorgulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Iorgulescu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tropical Island 28%, The Rejects 72%.
Tropical Island - The Rejects 7:0