Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ras-Tanura Tigers rangers 1873
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 21
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Angus rent richting de bal. Angus schiet op doel. Dow is nu in balbezit. McIntyre verovert de bal door een tackle van achteren. McIntyre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bingham rent richting de bal. Gunn onderschept slim de pass. Gunn probeert naar een medespeler te passen. Angus is nu in balbezit. Angus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Angus rent richting de bal. Angus haalt uit met een fantastische trap. Daar is Young, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angus bereikt de bal nog maar net als eerste. Angus haalt uit met een fantastische trap. Mathie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ras-Tanura Tigers - rangers 1873 0:1

24e minuut.
Gunn speelt de bal door. Angus is nu in balbezit. Bingham rent richting de bal. Angus onderschept slim de pass. Angus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Carlyle geeft de bal voor. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunn verovert de bal door een tackle van achteren. Angus rent richting de bal. Angus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ras-Tanura Tigers - rangers 1873 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ras-Tanura Tigers 60%, rangers 1873 40%.
Ras-Tanura Tigers - rangers 1873 0:2

53e minuut.
Gunn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingham is nu in balbezit. Gunn onderschept slim de pass. Gunn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ras-Tanura Tigers - rangers 1873 0:3

69e minuut.
Love probeert naar een medespeler te passen. MacRa bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRa probeert naar een medespeler te passen. Angus is nu in balbezit. Angus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Carlyle de bal onder controle te krijgen. Henry is nu in balbezit. Henry met een sublieme pass. Angus is nu in balbezit. Angus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ras-Tanura Tigers - rangers 1873 0:4

81e minuut.
Love passt de bal zonder na te denken. MacRa bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRa passt de bal met de wreef. Angus rent richting de bal. Angus haalt uit met een fantastische trap. Mathie bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ras-Tanura Tigers 66%, rangers 1873 34%.
Ras-Tanura Tigers - rangers 1873 0:4