Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dante Coss Shakter Senseless
Attack Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
McNeil geeft een lange en hoge pass. MacGilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGilbert geeft een hoge lob. MacEachan rent richting de bal. MacEachan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Duff verovert de bal door een tackle van achteren. McNeil is nu in balbezit. McNeil probeert naar een medespeler te passen. McLean is nu in balbezit. McLean haalt uit met een fantastische trap. Jack probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carroll is nu in balbezit. Carroll geeft een lange en hoge pass. McNeil kopt de bal weg. Duff bereikt de bal nog maar net als eerste. Duff draait met de bal, schiet en ... Jack verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. MacEachan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Dante Coss - Shakter Senseless 1:0

7e minuut.
O`Neill is nu in balbezit. O`Neill passt de bal zonder na te denken. McQuilken heeft problemen om de bal te vangen. MacEachan verovert de bal door een tackle van achteren. MacEachan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
MacIntyre bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIntyre speelt de bal door. Daar is Livingstone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charles onderschept slim de pass. Charles draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
MacEachan heeft problemen om de bal te vangen. McQuilken rent richting de bal. MacEachan onderschept slim de pass. MacEachan draait met de bal, schiet en ... Jack maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
MacIntyre speelt de bal door. Livingstone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Charles rent richting de bal. Charles draait met de bal, schiet en ... Templeton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dante Coss - Shakter Senseless 1:1

38e minuut.
MacRory geeft een hoge lob. MacIntyre rent richting de bal. MacIntyre passt de bal zonder na te denken. Charles is nu in balbezit. Charles haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
MacEachan met een sublieme pass. McNeil is nu in balbezit. MacRory tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. MacRory krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dante Coss 39%, Shakter Senseless 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dante Coss - Shakter Senseless 1:1

50e minuut.
O`Neill rent richting de bal. Fox bereikt de bal nog maar net als eerste. Fox geeft een hoge lob. MacLeverty is nu in balbezit. MacLeverty draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
O`Neill geeft een lange en hoge pass. Duff bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerr probeert naar een medespeler te passen. Charles is nu in balbezit. Charles draait met de bal, schiet en ... Templeton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Duff rent richting de bal. Duff probeert naar een medespeler te passen. McQuilken onderschept slim de pass. MacEachan heeft problemen om de bal te vangen. MacEachan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bingham passt de bal met de wreef. Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neill schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Charles roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Charles kan niet meer verder spelen. MacLucas komt het veld opgelopen. McAlpine wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
MacLeverty kopt de bal weg. McLean bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgeson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Georgeson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dante Coss 57%, Shakter Senseless 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dante Coss - Shakter Senseless 1:1