Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shakter Senseless Dante Coss
Normal Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
O`Neill bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neill passt de bal zonder na te denken. Kerr geeft een lange en hoge pass. Charles is nu in balbezit. Charles draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kerr probeert de bal met de borst te controleren. Duff bereikt de bal nog maar net als eerste. Duff speelt de bal door. Nesbitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesbitt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
McNeil raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. McGuire komt het veld opgelopen.

40e minuut.
O`Neill passt de bal in één keer door. MacEachan is nu in balbezit. Nesbitt rent richting de bal. MacEachan rent richting de bal. MacEachan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
MacEachan rent richting de bal. Duff rent richting de bal. Duff passt de bal in één keer door. Nesbitt kan de bal niet met de borst controleren. Nesbitt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shakter Senseless 48%, Dante Coss 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shakter Senseless - Dante Coss 0:0

56e minuut.
Georgeson probeert naar een medespeler te passen. Kerr rent richting de bal. Kerr probeert naar een medespeler te passen. Charles is nu in balbezit. Charles haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kerr speelt de bal door. McAlpine rent richting de bal. McAlpine passt de bal in één keer door. Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shakter Senseless - Dante Coss 1:0

66e minuut.
McGuire passt de bal zonder na te denken. O`Neill is nu in balbezit. O`Neill passt de bal zonder na te denken. Nesbitt rent richting de bal. Nesbitt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carroll trapt de bal weg van het doel. O`Neill kopt de bal weg. Nesbitt rent richting de bal. Nesbitt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kerr rent richting de bal. Kerr speelt de bal door. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles verovert de bal door een tackle van achteren. Charles haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Shakter Senseless - Dante Coss 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shakter Senseless 39%, Dante Coss 61%.
Shakter Senseless - Dante Coss 2:0