Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
keltic fc donnie
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
McPlatini bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIlwraith begaat een overtreding. McPlatini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. McPlatini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt MacLaren de bal. MacPhater onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
keltic fc - donnie 1:0

12e minuut.
MacCruithein probeert naar een medespeler te passen. Daar is Milne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Battles bereikt de bal nog maar net als eerste. Battles draait met de bal, schiet en ... MacSweeney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
keltic fc - donnie 1:1

18e minuut.
McPlatini speelt de bal door. Klungelig pakt MacMaster de bal. Donaldson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Donaldson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: keltic fc 58%, donnie 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
keltic fc - donnie 1:1

60e minuut.
Donaldson speelt de bal door. Clark rent richting de bal. Clark geeft de bal voor. Webster heeft problemen om de bal te vangen. Webster draait met de bal, schiet en ... MacSweeney verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Donaldson probeert naar een medespeler te passen. Milne rent richting de bal. Donaldson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Donaldson krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

73e minuut.
MacKeggie verovert de bal door een tackle van achteren. MacKeggie met een sublieme pass. MacPhater bereikt de bal nog maar net als eerste. MacPhater draait met de bal, schiet en ... Bowie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
keltic fc - donnie 2:1

82e minuut.
Craig geeft een lange en hoge pass. McNiven rent richting de bal. McNiven speelt de bal door. MacPhater heeft problemen om de bal te vangen. MacPhater draait met de bal, schiet en ... Bowie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: keltic fc 57%, donnie 43%.
keltic fc - donnie 2:1