Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
donnie keltic fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Webster probeert naar een medespeler te passen. Donaldson rent richting de bal. Donaldson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Begbie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Begbie schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
MacMaster bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMaster probeert naar een medespeler te passen. MacCruithein bereikt de bal nog maar net als eerste. Jameson is nu in balbezit. Jameson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Scally bereikt de bal nog maar net als eerste. Webster verovert de bal door een tackle van achteren. Webster speelt de bal door. Jameson is nu in balbezit. Jameson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: donnie 46%, keltic fc 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
donnie - keltic fc 0:0

46e minuut.
Donaldson probeert naar een medespeler te passen. Bullock rent richting de bal. Bullock geeft een lange en hoge pass. Webster heeft problemen om de bal te vangen. Webster geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
McGlashan passt de bal in één keer door. MacMurchy rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McNiven. McNiven krijgt een gele kaart.

87e minuut.
McGlashan probeert naar een medespeler te passen. Findlay met een sublieme pass. MacIndoe is nu in balbezit. MacIndoe geeft een lange en hoge pass. MacKeggie geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. MacLaren trapt de bal weg van het doel. Findlay kopt de bal weg. MacMaster is nu in balbezit. MacMaster haalt uit met een fantastische trap. Bowie bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: donnie 43%, keltic fc 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
donnie - keltic fc 0:0