Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
devels City E
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Murray rent richting de bal. MacFall verovert de bal door een tackle van achteren. MacFall geeft een hoge lob. MacCulloch rent richting de bal. MacCulloch schiet op doel. Baird verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Vaughan is nu in balbezit. Flintstone verovert de bal door een tackle van achteren. MacKaskill verovert de bal door een tackle van achteren. MacKaskill draait met de bal, schiet en ... Stevenson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
devels - City E 0:1

40e minuut.
Skelton met de inworp. MacCluskie is nu in balbezit. MacCluskie met een sublieme pass. Vaughan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaughan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
McBain geeft de bal voor. Inworp. MacNeill met de inworp. Jameson rent richting de bal. Jameson geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: devels 62%, City E 38%.
devels - City E 0:1

61e minuut.
MacFall probeert de bal met de borst te controleren. MacFall geeft de bal voor. MacAskill bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCulloch is nu in balbezit. MacCulloch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Skelton met de inworp. MacNeill bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNeill geeft een lange en hoge pass. MacKaskill rent richting de bal. MacKaskill haalt uit met een fantastische trap. Stevenson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Flintstone rent richting de bal. Flintstone passt de bal met de wreef. McGregor rent richting de bal. MacNeill bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNeill schiet op doel. Stevenson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
MacFall onderschept slim de pass. MacFall geeft de bal voor. McGrady probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacCulloch rent richting de bal. MacCulloch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
devels - City E 1:1

88e minuut.
Skelton geeft een hoge lob. Jameson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jameson probeert naar een medespeler te passen. Bell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: devels 46%, City E 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
devels - City E 1:1