Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
City E devels
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Flintstone geeft een hoge lob. Daar is McGrady, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacCulloch is nu in balbezit. MacCulloch schiet op doel. Brady probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Daar is Murray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacNeish is nu in balbezit. Murray begaat een overtreding. Murray krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: City E 61%, devels 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
City E - devels 0:0

73e minuut.
MacNeill met een sublieme pass. MacKaskill bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKean is nu in balbezit. MacKaskill verovert de bal door een tackle van achteren. MacKaskill draait met de bal, schiet en ... Stevenson bokst de bal weg.

78e minuut.
MacCluskie passt de bal in één keer door. Murray rent richting de bal. Murray geeft de bal voor. MacKaskill is nu in balbezit. MacKaskill draait met de bal, schiet en ... Stevenson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Murray onderschept slim de pass. MacNeish is nu in balbezit. MacCulloch rent richting de bal. MacNeish bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNeish draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
City E - devels 0:1

89e minuut.
MacFall speelt de bal door. MacCulloch rent richting de bal. MacNeill schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. MacNeill krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: City E 37%, devels 63%.
City E - devels 0:1