Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rangers 12 Cuparwell FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


38e minuut.
Garvie met een sublieme pass. Ramsay is nu in balbezit. MacAndrew schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. MacAndrew is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

39e minuut.
MacMath rent richting de bal. Carnegie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. MacMath is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. MacWhannell met een snel genomen vrije trap. Ramsay rent richting de bal. Ramsay draait met de bal, schiet en ... MacMath rent richting de bal. MacMath haalt uit met een fantastische trap. Ferguson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Milne rent richting de bal. Morton verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacWilliam. Morton is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Stuart neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Reilly probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
MacWilliam probeert naar een medespeler te passen. Ramsay rent richting de bal. Ramsay probeert naar een medespeler te passen. MacMath bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMath haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rangers 12 49%, Cuparwell FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rangers 12 - Cuparwell FC 0:0

49e minuut.
MacWilliam passt de bal in één keer door. Ramsay rent richting de bal. Ramsay geeft een hoge lob. Milne bereikt de bal nog maar net als eerste. Milne haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Ramsay met een sublieme pass. Milne bereikt de bal nog maar net als eerste. Milne geeft een hoge lob. MacWhannell rent richting de bal. MacWhannell draait met de bal, schiet en ... Ferguson bokst de bal weg.

57e minuut.
Stuart bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuart passt de bal in één keer door. Daar is Morton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morton haalt uit met een fantastische trap. Reilly maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rangers 12 - Cuparwell FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rangers 12 65%, Cuparwell FC 35%.
rangers 12 - Cuparwell FC 1:0