Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
City E rangers 12
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Vaughan heeft problemen om de bal te vangen. MacKeochan onderschept slim de pass. Stuart geeft een hoge lob. Morton bereikt de bal nog maar net als eerste. Morton draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
City E - rangers 12 0:1

21e minuut.
Jamieson rent richting de bal. Jamieson geeft een lange en hoge pass. MacKeochan is nu in balbezit. Stuart bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuart draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
MacNeill geeft een hoge lob. Dickson rent richting de bal. Dickson probeert naar een medespeler te passen. Stuart rent richting de bal. Stuart draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
MacKeochan is nu in balbezit. Vaughan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKaskill rent richting de bal. MacKaskill draait met de bal, schiet en ... Dickson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
City E - rangers 12 1:1

42e minuut.
Morton is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacNeill. Morton is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cousland zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Morton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morton schiet op doel. Baird bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: City E 63%, rangers 12 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
City E - rangers 12 1:1

47e minuut.
Na een snelle pass probeert MacKeochan de bal onder controle te krijgen. MacKaskill is nu in balbezit. MacMath bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKaskill onderschept slim de pass. MacKaskill draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
City E - rangers 12 2:1

79e minuut.
Ferguson trapt de bal weg. Jamieson kopt de bal weg. Daar is Vaughan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jameson is nu in balbezit. Jameson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: City E 40%, rangers 12 60%.
City E - rangers 12 2:1