Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cuparwell FC devels
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
MacAskill heeft problemen om de bal te vangen. MacAskill met een sublieme pass. Flintstone rent richting de bal. Flintstone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
MacWhannell probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ramsay de bal. Ramsay met een sublieme pass. MacMath rent richting de bal. MacMath draait met de bal, schiet en ... Stevenson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
MacVinish probeert naar een medespeler te passen. MacAnespie rent richting de bal. MacAnespie probeert naar een medespeler te passen. MacCulloch bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCulloch draait met de bal, schiet en ... Reilly probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Milne is nu in balbezit. Milne met een sublieme pass. MacMath bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMath draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert MacKean de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
MacAnespie probeert naar een medespeler te passen. MacWhannell is nu in balbezit. MacWhannell met een sublieme pass. MacMath is nu in balbezit. MacMath draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Milne is nu in balbezit. MacCulloch verovert de bal door een tackle van achteren. Bell bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCulloch rent richting de bal. MacCulloch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuparwell FC 51%, devels 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cuparwell FC - devels 0:0

48e minuut.
MacWilliam onderschept slim de pass. MacWilliam passt de bal in één keer door. MacMath rent richting de bal. MacMath draait met de bal, schiet en ... MacKean probeert de bal aan de voet te houden. Stevenson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
MacMath bereikt de bal nog maar net als eerste. MacVinish begaat een overtreding. MacMath raakt geblesseerd tijdens het duel. MacWilliam met een snel genomen vrije trap. MacMath is nu in balbezit. MacMath haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
MacVinish is nu in balbezit. MacMath is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacVinish. MacMath is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. MacWhannell komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuparwell FC 33%, devels 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cuparwell FC - devels 0:0