Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
devels Cuparwell FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


29e minuut.
Neill geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacAnespie met de inworp. MacNeish rent richting de bal. MacNeish geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
MacWhannell verovert de bal door een tackle van achteren. MacWhannell met een sublieme pass. MacMath is nu in balbezit. MacMath draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
devels - Cuparwell FC 0:1

38e minuut.
MacWhannell bereikt de bal nog maar net als eerste. MacWhannell met een sublieme pass. MacMath is nu in balbezit. MacMath draait met de bal, schiet en ... Stevenson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
devels - Cuparwell FC 0:2

44e minuut.
Elliot heeft problemen om de bal te vangen. Elliot geeft de bal voor. Daar is McBain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramsay rent richting de bal. Ramsay geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: devels 54%, Cuparwell FC 46%.
devels - Cuparwell FC 0:2

58e minuut.
Elliot passt de bal zonder na te denken. Neill rent richting de bal. Neill geeft een lange en hoge pass. MacAnespie rent richting de bal. MacAnespie geeft een lange en hoge pass. Reilly kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Milne probeert naar een medespeler te passen. MacWilliam is nu in balbezit. MacWilliam passt de bal in één keer door. MacFall is nu in balbezit. MacFall schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
devels - Cuparwell FC 1:2

80e minuut.
Reilly trapt de bal weg van het doel. MacWhannell heeft problemen om de bal te vangen. Flintstone bereikt de bal nog maar net als eerste. MacWhannell verovert de bal door een tackle van achteren. MacWhannell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: devels 34%, Cuparwell FC 66%.
devels - Cuparwell FC 1:2