Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shakter Senseless keltic fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kerr is nu in balbezit. McPlatini verovert de bal door een tackle van achteren. McPlatini met een sublieme pass. MacKeggie rent richting de bal. MacKeggie geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
McGlashan bereikt de bal nog maar net als eerste. Milne is nu in balbezit. McGlashan rent richting de bal. MacMillan verovert de bal door een tackle van achteren. MacMillan draait met de bal, schiet en ... MacSweeney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
McGlashan rent richting de bal. MacRory onderschept slim de pass. MacRory speelt de bal door. MacMillan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMillan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Milne passt de bal met de wreef. McGlashan probeert naar een medespeler te passen. MacPhater rent richting de bal. MacPhater schiet op doel. McQuilken heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shakter Senseless - keltic fc 0:1

33e minuut.
MacMillan probeert naar een medespeler te passen. Daar is MacLucas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacMaster. MacMaster krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Duilach is nu in balbezit. MacKeggie onderschept slim de pass. MacKeggie met een sublieme pass. MacPhater bereikt de bal nog maar net als eerste. MacPhater haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shakter Senseless 49%, keltic fc 51%.
Shakter Senseless - keltic fc 0:1

58e minuut.
McPlatini passt de bal met de wreef. MacMaster is nu in balbezit. MacRory onderschept slim de pass. MacMillan is nu in balbezit. MacMillan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shakter Senseless 69%, keltic fc 31%.
Shakter Senseless - keltic fc 0:1