Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cuparwell FC City E
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Vaughan is nu in balbezit. Milne is nu in balbezit. Milne passt de bal zonder na te denken. MacKaskill bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKaskill schiet op doel. Reilly kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacWhannell verovert de bal door een tackle van achteren. MacWhannell probeert naar een medespeler te passen. Milne bereikt de bal nog maar net als eerste. Milne passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brady is nu in balbezit. Brady passt de bal in één keer door. MacMath bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMath haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuparwell FC - City E 1:0

16e minuut.
Murray rent richting de bal. MacWilliam verovert de bal door een tackle van achteren. MacWhannell is nu in balbezit. MacMath is nu in balbezit. MacMath schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuparwell FC - City E 2:0

23e minuut.
MacNeill geeft een lange en hoge pass. Neill kopt de bal weg. Klungelig pakt MacWilliam de bal. MacKaskill rent richting de bal. MacKaskill haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Brady trapt de bal weg van het doel. Vaughan kopt de bal weg. Cunningham probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacKaskill is nu in balbezit. MacKaskill schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Murray geeft de bal voor. MacCririe kopt de bal weg. MacNeill probeert de bal met de borst te controleren. MacMath bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMath haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuparwell FC 41%, City E 59%.
Cuparwell FC - City E 2:0

71e minuut.
McGregor raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jamieson komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Milne kopt de bal weg. MacWhannell rent richting de bal. Murray is nu in balbezit. MacWhannell verovert de bal door een tackle van achteren. MacWhannell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Elliot met de inworp. Ramsay rent richting de bal. Ramsay geeft een lange en hoge pass. MacMath rent richting de bal. MacMath draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuparwell FC - City E 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuparwell FC 47%, City E 53%.
Cuparwell FC - City E 3:0