Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
City E Shakter Senseless
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Duilach geeft een hoge lob. Daar is MacLucas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McGregor bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLucas verovert de bal door een tackle van achteren. MacLucas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
MacCluskie kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert MacNeill de bal onder controle te krijgen. MacLucas bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLucas draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Brady de bal. Baird kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

21e minuut.
McGregor is nu in balbezit. MacIntyre onderschept slim de pass. MacNeill rent richting de bal. MacIntyre onderschept slim de pass. MacIntyre geeft de bal voor. Baird probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: City E 62%, Shakter Senseless 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
City E - Shakter Senseless 0:0

50e minuut.
McGrady geeft een hoge lob. Klungelig pakt Duilach de bal. Met opzet legt Vaughan zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Vaughan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vaughan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

55e minuut.
Inworp. Duilach met een snelle inworp. MacIntyre is nu in balbezit. MacIntyre geeft een lange en hoge pass. MacLucas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
MacRory kopt de bal weg. MacNeill heeft problemen om de bal te vangen. MacNeill passt de bal zonder na te denken. MacLucas is nu in balbezit. MacLucas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
City E - Shakter Senseless 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: City E 60%, Shakter Senseless 40%.
City E - Shakter Senseless 0:1