Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shakter Senseless City E
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 16.2
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Charles passt de bal in één keer door. Kerr is nu in balbezit. Kerr speelt de bal door. Klungelig pakt Charles de bal. Charles haalt uit met een fantastische trap. Baird bokst de bal weg.

3e minuut.
MacCluskie met de inworp. Vaughan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaughan draait met de bal, schiet en ... MacKaskill springt en kopt de bal. Daar is MacRory, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
MacRory bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKaskill verovert de bal door een tackle van achteren. Georgeson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. MacKaskill is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vaughan wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
MacRory is nu in balbezit. MacCluskie onderschept slim de pass. MacCluskie geeft de bal voor. MacKaskill is nu in balbezit. MacKaskill schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
MacRory bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRory speelt de bal door. Kerr probeert naar een medespeler te passen. Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles schiet op doel. Baird kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shakter Senseless 33%, City E 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shakter Senseless - City E 0:0

78e minuut.
MacCluskie rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carroll. MacCluskie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. MacCluskie met een snel genomen vrije trap. Jameson is nu in balbezit. Jameson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Shakter Senseless - City E 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shakter Senseless 59%, City E 41%.
Shakter Senseless - City E 0:1