Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
devels Dante Coss
Normal Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
MacAnespie passt de bal zonder na te denken. McNeil bereikt de bal nog maar net als eerste. McNeil met een sublieme pass. MacNeish rent richting de bal. MacNeish haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
MacLeverty kopt de bal weg. Klungelig pakt Duff de bal. Flintstone met een sublieme pass. MacAnespie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAnespie geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
MacLeverty onderschept slim de pass. Nesbitt rent richting de bal. Flintstone tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Flintstone krijgt een gele kaart.

14e minuut.
MacNeish onderschept slim de pass. Livingstone bereikt de bal nog maar net als eerste. McNeil is nu in balbezit. MacNeish onderschept slim de pass. MacNeish schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
MacLeverty is nu in balbezit. MacKissock verovert de bal door een tackle van achteren. MacKissock geeft een hoge lob. McGuire rent richting de bal. McGuire schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
McGuire bereikt de bal nog maar net als eerste. Flintstone rent richting de bal. McGuire verovert de bal door een tackle van achteren. McGuire geeft de bal voor. Nesbitt is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
MacNeish speelt de bal door. MacCulloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Livingstone schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Livingstone krijgt een gele kaart.

41e minuut.
MacEachan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacVinish onderschept slim de pass. MacVinish geeft de bal voor. MacCulloch bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCulloch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
devels - Dante Coss 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: devels 42%, Dante Coss 58%.
devels - Dante Coss 1:0

71e minuut.
MacEachan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacEachan passt de bal in één keer door. McBain bereikt de bal nog maar net als eerste. MacEachan rent richting de bal. MacEachan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
MacAnespie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAnespie passt de bal zonder na te denken. MacNeish is nu in balbezit. MacCulloch bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCulloch draait met de bal, schiet en ... Templeton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, MacAnespie zal de hoekschop nemen. MacFall maakt een snoekduik en kopt de bal. MacCulloch rent richting de bal. MacCulloch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
devels - Dante Coss 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: devels 32%, Dante Coss 68%.
devels - Dante Coss 2:0