Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rangers 12 donnie
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


15e minuut.
McNiven verovert de bal door een tackle van achteren. McNiven geeft de bal voor. Inworp. Garvie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stuart geeft een hoge lob. Bowie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Battles passt de bal zonder na te denken. MacIlwraith rent richting de bal. MacIlwraith draait met de bal, schiet en ... Ferguson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. MacMath probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rangers 12 - donnie 0:1

38e minuut.
Dickson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Webster met de inworp. Battles bereikt de bal nog maar net als eerste. Battles geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rangers 12 58%, donnie 42%.
rangers 12 - donnie 0:1

52e minuut.
MacAndrew is nu in balbezit. Battles verovert de bal door een tackle van achteren. Battles met een sublieme pass. MacIlwraith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIlwraith schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Battles is nu in balbezit. Battles passt de bal zonder na te denken. Daar is MacMath, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacIlwraith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIlwraith haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bowie probeert naar een medespeler te passen. Abbot is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McNiven. Abbot is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abbot zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paal!
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Battles is nu in balbezit. Battles speelt de bal door. MacMath is nu in balbezit. MacIlwraith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIlwraith draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ferguson probeert naar een medespeler te passen. Donaldson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abbot. Donaldson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Donaldson kan niet meer verder spelen. Begbie komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rangers 12 54%, donnie 46%.
rangers 12 - donnie 0:1