Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
donnie rangers 12
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Abbot geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cunningham met de inworp. Daar is Battles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Battles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
donnie - rangers 12 1:0

3e minuut.
MacLaren geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sporran met de inworp. Stuart bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuart geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
MacMath geeft een lange en hoge pass. Garvie rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McNiven. McNiven krijgt een gele kaart.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sporran met een snelle inworp. Stuart met een sublieme pass. Morton bereikt de bal nog maar net als eerste. Morton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: donnie 44%, rangers 12 56%.
donnie - rangers 12 1:0

79e minuut.
Abbot is nu in balbezit. Abbot geeft een hoge lob. MacLaren bereikt de bal nog maar net als eerste. Morton bereikt de bal nog maar net als eerste. Morton haalt uit met een fantastische trap. Bowie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: donnie 44%, rangers 12 56%.
donnie - rangers 12 1:0