Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cuparwell FC keltic fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
MacMaster passt de bal zonder na te denken. MacPhater is nu in balbezit. Elliot bereikt de bal nog maar net als eerste. MacPhater verovert de bal door een tackle van achteren. MacPhater schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
MacKeggie speelt de bal door. Elliot bereikt de bal nog maar net als eerste. MacPhater verovert de bal door een tackle van achteren. MacPhater draait met de bal, schiet en ... Neill probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

32e minuut.
MacWilliam kopt de bal weg. Daar is MacMath, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McPlatini is nu in balbezit. MacMath onderschept slim de pass. MacMath haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Klungelig pakt Milne de bal. Ramsay verovert de bal door een tackle van achteren. Ramsay met een sublieme pass. MacMath rent richting de bal. MacMath schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuparwell FC - keltic fc 1:0

38e minuut.
MacPhater met een sublieme pass. Milne heeft problemen om de bal te vangen. Milne speelt de bal door. MacMath rent richting de bal. MacMath draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Dundas passt de bal met de wreef. McGlashan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMath tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McGlashan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuparwell FC 47%, keltic fc 53%.
Cuparwell FC - keltic fc 1:0

46e minuut.
MacPhater passt de bal in één keer door. McPlatini is nu in balbezit. McPlatini speelt de bal door. MacMurchy is nu in balbezit. MacMurchy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Ramsay is nu in balbezit. Ramsay geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dundas de bal. MacMath is nu in balbezit. MacMath draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuparwell FC 49%, keltic fc 51%.
Cuparwell FC - keltic fc 1:0