Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
City E Dante Coss
Normal Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


13e minuut.
Daar is Livingstone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Livingstone geeft een hoge lob. MacEachan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacEachan schiet op doel. Na een snelle pass probeert McGrady de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
City E - Dante Coss 0:1

29e minuut.
MacKaskill speelt de bal door. Daar is Vaughan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Livingstone bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKaskill verovert de bal door een tackle van achteren. MacKaskill haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
O`Neill verovert de bal door een tackle van achteren. O`Neill geeft de bal voor. Klungelig pakt McGrady de bal. MacEachan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacEachan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Daar is MacNeill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duff rent richting de bal. Duff passt de bal zonder na te denken. MacEachan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacEachan draait met de bal, schiet en ... Baird verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: City E 58%, Dante Coss 42%.
City E - Dante Coss 0:1

46e minuut.
Duff bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKaskill onderschept slim de pass. MacKaskill haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fox de bal onder controle te krijgen. Templeton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
City E - Dante Coss 1:1

51e minuut.
MacEachan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. McGuire komt het veld opgelopen.

55e minuut.
O`Neill speelt de bal door. Murray rent richting de bal. Duff begaat een overtreding. Duff krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Doeltrap. Templeton trapt de bal weg. Duff kopt de bal weg. Nesbitt is nu in balbezit. Nesbitt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Templeton trapt de bal weg van het doel. McGregor bereikt de bal nog maar net als eerste. McGregor geeft de bal voor. MacKaskill is nu in balbezit. MacKaskill schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
O`Neill geeft een lange en hoge pass. McGuire rent richting de bal. Skelton begaat een overtreding. Skelton krijgt een gele kaart. McGuire raakt geblesseerd tijdens het duel. O`Neill komt bij de bal en schiet. Baird bokst de bal weg.

89e minuut.
Fox geeft een hoge lob. Nesbitt kopt de bal weg. Murray heeft problemen om de bal te vangen. McGuire bereikt de bal nog maar net als eerste. McGuire schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: City E 37%, Dante Coss 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
City E - Dante Coss 1:1