Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cuparwell FC donnie
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
MacWhannell is nu in balbezit. Battles verovert de bal door een tackle van achteren. Battles geeft de bal voor. MacIlwraith is nu in balbezit. MacIlwraith haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
MacWhannell rent richting de bal. Clark rent richting de bal. MacWilliam met een sublieme pass. MacIlwraith is nu in balbezit. MacIlwraith schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Cunningham bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunningham passt de bal in één keer door. Battles met een sublieme pass. MacIlwraith rent richting de bal. MacIlwraith draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Cunningham zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Battles bereikt de bal nog maar net als eerste. Battles met een sublieme pass. Clark rent richting de bal. Clark haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
McNiven geeft een lange en hoge pass. MacWilliam kopt de bal weg. MacLaren probeert de bal aan de voet te houden. MacMath rent richting de bal. MacMath haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Dundas met een sublieme pass. MacWhannell bereikt de bal nog maar net als eerste. MacWhannell passt de bal zonder na te denken. MacIlwraith rent richting de bal. MacIlwraith draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuparwell FC 56%, donnie 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cuparwell FC - donnie 0:0

76e minuut.
Dundas met de inworp. Milne bereikt de bal nog maar net als eerste. Milne passt de bal in één keer door. MacMath rent richting de bal. MacMath schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuparwell FC - donnie 1:0

84e minuut.
Battles bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIlwraith bereikt de bal nog maar net als eerste. Battles met een sublieme pass. Donaldson rent richting de bal. Donaldson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuparwell FC 55%, donnie 45%.
Cuparwell FC - donnie 1:0