Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
devels keltic fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. MacMurchy neemt de hoekschop. MacPhater rent richting de bal. MacPhater draait met de bal, schiet en ... MacVinish probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. MacVinish heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: devels 61%, keltic fc 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
devels - keltic fc 0:0

57e minuut.
Flintstone probeert naar een medespeler te passen. MacCulloch is nu in balbezit. MacNeish bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCulloch bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCulloch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
MacMurchy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacMaster rent richting de bal. MacMaster met een sublieme pass. Findlay rent richting de bal. Findlay geeft de bal voor. Stevenson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: devels 45%, keltic fc 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
devels - keltic fc 0:0