Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
keltic fc devels
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
McGlashan rent richting de bal. MacFall onderschept slim de pass. MacFall passt de bal in één keer door. MacCulloch bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCulloch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Scally geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacAnespie met een snelle inworp. MacNeish is nu in balbezit. MacNeish geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
MacAnespie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacNeish is nu in balbezit. MacNeish geeft een lange en hoge pass. MacCulloch rent richting de bal. MacCulloch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
keltic fc - devels 0:1

42e minuut.
MacKeggie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeggie geeft de bal voor. MacFall probeert de bal aan de voet te houden. MacPhater is nu in balbezit. MacPhater schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
McBain speelt de bal door. Scally bereikt de bal nog maar net als eerste. Scally geeft een lange en hoge pass. MacPhater is nu in balbezit. MacPhater schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: keltic fc 57%, devels 43%.
keltic fc - devels 0:1

50e minuut.
Klungelig pakt MacAnespie de bal. Scally rent richting de bal. Scally geeft een lange en hoge pass. MacFall bereikt de bal nog maar net als eerste. MacFall geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
MacKissock geeft de bal voor. Inworp. MacMurchy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacMaster is nu in balbezit. MacMaster geeft een lange en hoge pass. Stevenson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. MacPhater bereikt de bal nog maar net als eerste. MacPhater haalt uit met een fantastische trap. Stevenson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
keltic fc - devels 1:1

77e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat MacSweeney niet meer kan verder spelen. Tait komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: keltic fc 40%, devels 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
keltic fc - devels 1:1