Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cuparwell FC Dante Coss
Normal Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Duff bereikt de bal nog maar net als eerste. Milne onderschept slim de pass. Milne probeert naar een medespeler te passen. MacMath is nu in balbezit. MacMath haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Templeton trapt de bal weg. MacWilliam kopt de bal weg. O`Neill probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacMath bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMath draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Klungelig pakt O`Neill de bal. MacWhannell is nu in balbezit. MacWhannell passt de bal in één keer door. MacMath rent richting de bal. MacMath schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Reilly met een harde bal richting middenveld. MacWhannell kopt de bal weg. MacMath rent richting de bal. MacMath draait met de bal, schiet en ... Templeton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
MacWhannell bereikt de bal nog maar net als eerste. McNeil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. MacWhannell raakt geblesseerd tijdens het duel. MacWilliam zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. MacMath bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMath haalt uit met een fantastische trap. Templeton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuparwell FC - Dante Coss 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuparwell FC 36%, Dante Coss 64%.
Cuparwell FC - Dante Coss 1:0

62e minuut.
MacCririe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milne probeert naar een medespeler te passen. MacMath bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMath schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuparwell FC - Dante Coss 2:0

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramsay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacMath kan de bal niet met de borst controleren. MacWhannell is nu in balbezit. MacWhannell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuparwell FC 52%, Dante Coss 48%.
Cuparwell FC - Dante Coss 2:0