Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dante Coss rangers 12
Attack Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Abbot rent richting de bal. Duff verovert de bal door een tackle van achteren. MacEachan rent richting de bal. Duff is nu in balbezit. Duff draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dante Coss - rangers 12 1:0

8e minuut.
Stuart is nu in balbezit. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor geeft een hoge lob. Nesbitt rent richting de bal. Nesbitt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
McNeil is nu in balbezit. McNeil speelt de bal door. Klungelig pakt MacAndrew de bal. MacEachan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacEachan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
McNeil bereikt de bal nog maar net als eerste. McNeil passt de bal met de wreef. Nesbitt is nu in balbezit. Nesbitt haalt uit met een fantastische trap. Ferguson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dante Coss - rangers 12 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dante Coss 40%, rangers 12 60%.
Dante Coss - rangers 12 2:0

46e minuut.
Gardner rent richting de bal. Duff verovert de bal door een tackle van achteren. Nesbitt is nu in balbezit. Duff rent richting de bal. Duff schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Dickson passt de bal in één keer door. Nesbitt rent richting de bal. Wat een zware overtreding van MacMath ... Strafschop! Nesbitt raakt geblesseerd tijdens het duel. Nesbitt legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!

76e minuut.
Taylor geeft de bal voor. Gardner rent richting de bal. McNeil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McNeil krijgt een gele kaart. Gardner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gardner zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Fox geeft een lange en hoge pass. Dickson rent richting de bal. Dickson passt de bal zonder na te denken. Morton heeft problemen om de bal te vangen. Morton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Duff rent richting de bal. Duff passt de bal in één keer door. Daar is MacEachan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacEachan haalt uit met een fantastische trap. Ferguson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dante Coss - rangers 12 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dante Coss 50%, rangers 12 50%.
Dante Coss - rangers 12 3:0