Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cuparwell FC Shakter Senseless
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.4
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Klungelig pakt MacWhannell de bal. MacMath bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll met een sublieme pass. MacMath rent richting de bal. MacMath draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
MacIntyre passt de bal met de wreef. MacWhannell rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McAlpine. McAlpine krijgt een gele kaart. MacWhannell is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Elliot zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. MacMath is nu in balbezit. MacMath haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Duilach is nu in balbezit. Elliot rent richting de bal. Kerr tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Elliot raakt geblesseerd tijdens het duel. MacWilliam zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. MacMath heeft problemen om de bal te vangen. MacMath draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuparwell FC - Shakter Senseless 1:0

31e minuut.
Klungelig pakt Charles de bal. MacWhannell is nu in balbezit. Charles begaat een overtreding. Charles krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Carroll geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bingham de bal. MacCririe maakt een afschuwelijke overtreding. MacCririe krijgt een gele kaart. Bingham wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bingham kan niet meer verder spelen. MacMillan komt het veld opgelopen.

37e minuut.
MacCririe onderschept slim de pass. MacCririe passt de bal in één keer door. Dundas met een sublieme pass. MacWhannell rent richting de bal. MacWhannell draait met de bal, schiet en ... Jack probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
MacCririe probeert naar een medespeler te passen. Milne bereikt de bal nog maar net als eerste. Milne passt de bal met de wreef. MacMath rent richting de bal. MacMath draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jack speelt de bal door. Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuparwell FC 57%, Shakter Senseless 43%.
Cuparwell FC - Shakter Senseless 1:0

58e minuut.
Georgeson passt de bal met de wreef. MacRory bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRory passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Charles de bal. Charles draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
MacIntyre speelt de bal door. Charles is nu in balbezit. McAlpine rent richting de bal. Charles rent richting de bal. Charles schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Milne verovert de bal door een tackle van achteren. Milne passt de bal met de wreef. MacMath rent richting de bal. MacMath draait met de bal, schiet en ... Jack werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuparwell FC - Shakter Senseless 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuparwell FC 49%, Shakter Senseless 51%.
Cuparwell FC - Shakter Senseless 2:0