Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tottenham Whitespur Paisley F.c.
Wingers Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
26% Spel op eigen helft 74%
23 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.8 gemiddelde waardering 19.3
redelijk Schieten slecht
matig Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


11e minuut.
Kimber rent richting de bal. Kimber passt de bal in één keer door. Fajdowicz rent richting de bal. Fajdowicz haalt uit met een fantastische trap. MacKellar probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Whitespur - Paisley F.c. 1:0

16e minuut.
McAllister rent richting de bal. McAllister passt de bal in één keer door. Fajdowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajdowicz schiet op doel. Tyre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Whitespur - Paisley F.c. 2:0

17e minuut.
MacNaughton geeft een lange en hoge pass. Daar is McDowell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kimber rent richting de bal. Kimber draait met de bal, schiet en ... Tyre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Whitespur - Paisley F.c. 3:0

26e minuut.
McAllister bereikt de bal nog maar net als eerste. McAllister geeft de bal voor. Kimber probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fajdowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fajdowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
MacCrain bereikt de bal nog maar net als eerste. McAllister onderschept slim de pass. McAllister passt de bal zonder na te denken. Fajdowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajdowicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kimber springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Whitespur - Paisley F.c. 4:0

41e minuut.
McEvely geeft een hoge lob. Fajdowicz rent richting de bal. Stewart begaat een overtreding. Stewart krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tottenham Whitespur 28%, Paisley F.c. 72%.
Tottenham Whitespur - Paisley F.c. 4:0

47e minuut.
Weir heeft problemen om de bal te vangen. McAllister is nu in balbezit. McAllister probeert naar een medespeler te passen. Fajdowicz rent richting de bal. Fajdowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kimber geeft een lange en hoge pass. MacKellar probeert de bal met de borst te controleren. Fajdowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajdowicz schiet op doel. Tyre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Whitespur - Paisley F.c. 5:0

55e minuut.
Kimber passt de bal zonder na te denken. Brown geeft de bal voor. McDowell kan de bal niet met de borst controleren. Fajdowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajdowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Fajdowicz rent richting de bal. MacKinnon rent richting de bal. Fajdowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Fajdowicz draait met de bal, schiet en ... Tyre maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Whitespur - Paisley F.c. 6:0

71e minuut.
Kimber met een snelle inworp. Daar is McAllister, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stuart probeert naar een medespeler te passen. Fajdowicz is nu in balbezit. Fajdowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Whitespur - Paisley F.c. 7:0

72e minuut.
Daar is MacCrain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fajdowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajdowicz draait met de bal, schiet en ... MacKellar probeert de bal aan de voet te houden. MacNaughton geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Stuart passt de bal in één keer door. McAllister is nu in balbezit. McAllister speelt de bal door. Fajdowicz rent richting de bal. Fajdowicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tottenham Whitespur 23%, Paisley F.c. 77%.
Tottenham Whitespur - Paisley F.c. 7:0