Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glasgow FC Derry Rhumba
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.9
hopeless Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Dyce verovert de bal door een tackle van achteren. Nevis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevis passt de bal zonder na te denken. Baillie rent richting de bal. Baillie schiet op doel. Smart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. McHard kopt de bal weg. Klungelig pakt Nevis de bal. Baillie rent richting de bal. Baillie draait met de bal, schiet en ... Smart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Edwards rent richting de bal. Raith onderschept slim de pass. Raith met een sublieme pass. Nish is nu in balbezit. Nish haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Forrester is nu in balbezit. Nevis onderschept slim de pass. Nevis speelt de bal door. Baillie bereikt de bal nog maar net als eerste. Baillie draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

30e minuut.
Nish met een sublieme pass. Gray rent richting de bal. Gray passt de bal met de wreef. Baillie bereikt de bal nog maar net als eerste. Baillie schiet op doel. Smart bokst de bal weg.

32e minuut.
MacLymont trapt de bal weg van het doel. Gray kopt de bal weg. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Nish verovert de bal door een tackle van achteren. Nish haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glasgow FC 55%, Derry Rhumba 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Glasgow FC - Derry Rhumba 0:0

49e minuut.
Nish is nu in balbezit. MacKiggan is nu in balbezit. MacKiggan speelt de bal door. Nish rent richting de bal. Nish haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Glasgow FC - Derry Rhumba 0:1

53e minuut.
Boswell geeft de bal voor. Daar is Landers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Landers speelt de bal door. Nish is nu in balbezit. Nish schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Edwards rent richting de bal. Raith onderschept slim de pass. Raith passt de bal zonder na te denken. Nish is nu in balbezit. Nish draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Nish met een sublieme pass. Daar is MacKiggan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cumming is nu in balbezit. Nish onderschept slim de pass. Nish schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
MacVurie met een snelle inworp. Nevis rent richting de bal. Nevis passt de bal zonder na te denken. Cumming bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumming geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glasgow FC 53%, Derry Rhumba 47%.
Glasgow FC - Derry Rhumba 0:1