Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Derry Rhumba $$$$$$$Ross$$$$$$$
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.1
matig Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
MacHugh bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKiggan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKiggan met een sublieme pass. Nish is nu in balbezit. Nish haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Smart met een sublieme pass. Raith bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cavanagh. Raith wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Raith kan niet meer verder spelen. Gray komt het veld opgelopen.

22e minuut.
MacKiggan verovert de bal door een tackle van achteren. MacKiggan probeert naar een medespeler te passen. Nish is nu in balbezit. Nish haalt uit met een fantastische trap. MacMurray probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gray geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. MacMurray heeft problemen om de bal te vangen. Nish rent richting de bal. Nish haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Derry Rhumba - $$$$$$$Ross$$$$$$$ 1:0

27e minuut.
Gray is nu in balbezit. Gray passt de bal in één keer door. MacKiggan heeft problemen om de bal te vangen. Nish bereikt de bal nog maar net als eerste. Nish draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gray met een snelle inworp. MacKiggan is nu in balbezit. MacKiggan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Derry Rhumba 49%, $$$$$$$Ross$$$$$$$ 51%.
Derry Rhumba - $$$$$$$Ross$$$$$$$ 1:0

61e minuut.
Gray rent richting de bal. Gray geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt MacHugh de bal. Nish bereikt de bal nog maar net als eerste. Nish haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

73e minuut.
MacKinney met een sublieme pass. MacKiggan is nu in balbezit. Maxwell begaat een overtreding. Maxwell krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Landers onderschept slim de pass. Landers probeert naar een medespeler te passen. MacKiggan rent richting de bal. MacKiggan passt de bal zonder na te denken. Nish rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Cavanagh met een sublieme pass. MacKinney probeert naar een medespeler te passen. MacKiggan is nu in balbezit. Nish is nu in balbezit. Nish schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Forrester bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross onderschept slim de pass. Forrester begaat een overtreding. Forrester krijgt een gele kaart.

85e minuut.
MacKinney is nu in balbezit. Ross verovert de bal door een tackle van achteren. Ross speelt de bal door. Galbraith rent richting de bal. Galbraith haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Derry Rhumba 35%, $$$$$$$Ross$$$$$$$ 65%.
Derry Rhumba - $$$$$$$Ross$$$$$$$ 1:0