Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harveys Eleven Mighty Dogs
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Dunlop is nu in balbezit. Brodie verovert de bal door een tackle van achteren. Brodie passt de bal in één keer door. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
MacIlrevie probeert de bal aan de voet te houden. Dunlop bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunlop passt de bal zonder na te denken. MacAngus rent richting de bal. MacAngus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
MacRath trapt de bal weg van het doel. MacShannachan heeft problemen om de bal te vangen. MacShannachan passt de bal in één keer door. MacAngus rent richting de bal. MacAngus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Arthur met de inworp. Brodie bereikt de bal nog maar net als eerste. Brodie speelt de bal door. Taylor is nu in balbezit. Taylor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harveys Eleven 53%, Mighty Dogs 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Harveys Eleven - Mighty Dogs 0:0

60e minuut.
Armstrong geeft een hoge lob. Inworp. MacCaishe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacIlrevie is nu in balbezit. MacIlrevie geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Armstrong trapt de bal weg. Skelton kopt de bal weg. MacIlrevie rent richting de bal. MacIlrevie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
MacCaishe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacIlrevie is nu in balbezit. MacShannachan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! MacIlrevie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. MacIlrevie kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Armstrong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Beattie rent richting de bal. MacAngus onderschept slim de pass. MacRath bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAngus onderschept slim de pass. MacAngus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harveys Eleven 52%, Mighty Dogs 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Harveys Eleven - Mighty Dogs 0:0