Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harveys Eleven htujk
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Klungelig pakt Farrell de bal. Gardner is nu in balbezit. Gardner passt de bal zonder na te denken. Langfield is nu in balbezit. Langfield haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
McLean met een snelle inworp. MacTear geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bullock de bal onder controle te krijgen. Farrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrell schiet op doel. Dallas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
MacShannachan met een sublieme pass. MacNair is nu in balbezit. MacNair passt de bal in één keer door. Gardner rent richting de bal. Gardner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
MacShannachan rent richting de bal. MacShannachan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt MacLagan de bal. MacAngus is nu in balbezit. MacAngus draait met de bal, schiet en ... Dallas bokst de bal weg.

25e minuut.
MacShannachan probeert naar een medespeler te passen. MacAngus is nu in balbezit. MacCallum rent richting de bal. MacAngus onderschept slim de pass. MacAngus draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Massey is nu in balbezit. Massey passt de bal zonder na te denken. Gardner is nu in balbezit. Langfield is nu in balbezit. Langfield haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harveys Eleven 49%, htujk 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Harveys Eleven - htujk 0:0

59e minuut.
Farrell passt de bal zonder na te denken. MacShannachan is nu in balbezit. MacShannachan passt de bal met de wreef. MacAngus is nu in balbezit. MacAngus schiet op doel. Dallas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
MacShannachan passt de bal met de wreef. Adamson rent richting de bal. Gardner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gardner krijgt een gele kaart. Adamson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Adamson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. MacAngus rent richting de bal. MacAngus haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bullock is nu in balbezit. Farrell rent richting de bal. Farrell passt de bal met de wreef. MacAngus is nu in balbezit. MacAngus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harveys Eleven 48%, htujk 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Harveys Eleven - htujk 0:0