Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mighty Dogs warriors-Utd
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Malpas rent richting de bal. MacIlrevie bereikt de bal nog maar net als eerste. Haig rent richting de bal. MacIlrevie verovert de bal door een tackle van achteren. MacIlrevie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Claymore met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacLaren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brodie geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Tyre is nu in balbezit. Malpas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyre bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyre schiet op doel. Cooper probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Dickson met een sublieme pass. MacIlrevie rent richting de bal. MacIlrevie passt de bal met de wreef. Taylor rent richting de bal. Taylor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tyre met een sublieme pass. Malpas bereikt de bal nog maar net als eerste. Skelton rent richting de bal. Malpas onderschept slim de pass. Malpas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Reoch is nu in balbezit. Brodie verovert de bal door een tackle van achteren. Brodie speelt de bal door. Taylor is nu in balbezit. Taylor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Skelton bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyre verovert de bal door een tackle van achteren. Tyre speelt de bal door. Daar is Malpas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malpas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Daar is Taylor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacIlrevie bereikt de bal nog maar net als eerste. Haig is nu in balbezit. Taylor verovert de bal door een tackle van achteren. Taylor haalt uit met een fantastische trap. Claymore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mighty Dogs 40%, warriors-Utd 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mighty Dogs - warriors-Utd 0:0

60e minuut.
MacLaren onderschept slim de pass. MacLaren probeert naar een medespeler te passen. MacIlrevie rent richting de bal. MacIlrevie passt de bal zonder na te denken. Brodie geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Lambert is nu in balbezit. Lambert speelt de bal door. Innes bereikt de bal nog maar net als eerste. Malpas verovert de bal door een tackle van achteren. Malpas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mighty Dogs 42%, warriors-Utd 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mighty Dogs - warriors-Utd 0:0