Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the dons Psycho Utd
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 13.9
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


21e minuut.
Thompson geeft een hoge lob. MacAllan rent richting de bal. MacKiggan maakt een afschuwelijke overtreding. MacAllan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. MacAllan kan niet meer verder spelen. Spence komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Dempsie rent richting de bal. MacWhannell bereikt de bal nog maar net als eerste. MacWhannell probeert naar een medespeler te passen. Spence bereikt de bal nog maar net als eerste. Spence haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
the dons - Psycho Utd 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the dons 43%, Psycho Utd 57%.
the dons - Psycho Utd 0:1

59e minuut.
Klungelig pakt MacWhannell de bal. Lennox bereikt de bal nog maar net als eerste. Lennox passt de bal zonder na te denken. MacLaghlan heeft problemen om de bal te vangen. MacLaghlan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
MacKiggan rent richting de bal. MacKiggan geeft een hoge lob. Thompson heeft problemen om de bal te vangen. Lennox bereikt de bal nog maar net als eerste. Lennox schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
MacRath is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burnett. MacRath raakt geblesseerd tijdens het duel. McVicar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Thompson controleert de bal met de borst. Hughes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Spence geeft een hoge lob. MacRath is nu in balbezit. Burnett maakt een afschuwelijke overtreding. Burnett is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

80e minuut.
Whyte is nu in balbezit. Collins rent richting de bal. Collins speelt de bal door. Spence rent richting de bal. Spence haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
the dons - Psycho Utd 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the dons 41%, Psycho Utd 59%.
the dons - Psycho Utd 0:2