Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
warriors-Utd Harveys Eleven
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Irons met de inworp. MacShannachan is nu in balbezit. MacShannachan met een sublieme pass. MacAngus rent richting de bal. MacAngus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
MacAngus verovert de bal door een tackle van achteren. Young is nu in balbezit. MacAngus onderschept slim de pass. Farrell is nu in balbezit. Farrell haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors-Utd - Harveys Eleven 0:1

25e minuut.
Young heeft problemen om de bal te vangen. McEwan rent richting de bal. McEwan met een sublieme pass. Daar is MacAngus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacAngus haalt uit met een fantastische trap. Claymore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
McEwan verovert de bal door een tackle van achteren. McEwan met een sublieme pass. Farrell is nu in balbezit. Farrell haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Huntly de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, MacTear zal de hoekschop nemen. Claymore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Claymore probeert naar een medespeler te passen. Malpas is nu in balbezit. Malpas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
warriors-Utd - Harveys Eleven 1:1

39e minuut.
Dickson geeft een hoge lob. Lambert is nu in balbezit. Lambert passt de bal in één keer door. Malpas is nu in balbezit. Malpas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: warriors-Utd 55%, Harveys Eleven 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
warriors-Utd - Harveys Eleven 1:1

63e minuut.
Young geeft een lange en hoge pass. Lambert kopt de bal weg. Daar is Dunlop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malpas bereikt de bal nog maar net als eerste. Malpas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors-Utd - Harveys Eleven 2:1

67e minuut.
Tyre bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyre passt de bal zonder na te denken. Malpas rent richting de bal. Malpas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert MacGlashan de bal onder controle te krijgen. Armstrong bokst de bal weg.

72e minuut.
Dunlop is nu in balbezit. Dunlop geeft een hoge lob. Irons probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacMurdo rent richting de bal. MacMurdo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: warriors-Utd 41%, Harveys Eleven 59%.
warriors-Utd - Harveys Eleven 2:1