Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
htujk Mighty Dogs
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.9
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Brodie is nu in balbezit. Brodie met een sublieme pass. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor schiet op doel. MacCallum kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Dunbar geeft de bal voor. Greig speelt de bal door. Na een snelle pass probeert MacCallum de bal onder controle te krijgen. MacIlrevie rent richting de bal. MacIlrevie haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Bullock is nu in balbezit. MacIlrevie onderschept slim de pass. MacIlrevie passt de bal met de wreef. Taylor is nu in balbezit. Taylor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
MacRath is nu in balbezit. Langfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardner bereikt de bal nog maar net als eerste. Langfield is nu in balbezit. Langfield haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Severin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Massey speelt de bal door. Bullock bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLaren begaat een overtreding. Bullock raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bullock kan niet meer verder spelen. MacKendrick komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Skelton is nu in balbezit. Skelton passt de bal met de wreef. Langfield rent richting de bal. Langfield schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
htujk - Mighty Dogs 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: htujk 43%, Mighty Dogs 57%.
htujk - Mighty Dogs 1:0

85e minuut.
Massey passt de bal zonder na te denken. Gardner is nu in balbezit. Cooper rent richting de bal. Gardner onderschept slim de pass. Gardner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: htujk 54%, Mighty Dogs 46%.
htujk - Mighty Dogs 1:0