Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
scotland fc the dons
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Dempsie onderschept slim de pass. Logan verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Smyth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Logan rent richting de bal. Logan schiet op doel. McCann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
MacLise geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tosh met de inworp. Logan rent richting de bal. Logan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
scotland fc - the dons 1:0

14e minuut.
Dempsie heeft problemen om de bal te vangen. Smyth rent richting de bal. Dempsie verovert de bal door een tackle van achteren. Logan is nu in balbezit. Logan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Hendry geeft een hoge lob. Tosh kopt de bal weg. Harvey probeert de bal met de borst te controleren. Smyth bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyth schiet op doel. McCann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
MacRath passt de bal met de wreef. Logan is nu in balbezit. Smyth rent richting de bal. Logan bereikt de bal nog maar net als eerste. Logan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Klungelig pakt Porter de bal. Porter geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert MacLaghlan de bal onder controle te krijgen. Lennox is nu in balbezit. Lennox draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
MacLaghlan is nu in balbezit. Lennox rent richting de bal. MacKintosh legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! MacKintosh krijgt een gele kaart. Lennox is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. MacLaghlan kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: scotland fc 53%, the dons 47%.
scotland fc - the dons 1:0

84e minuut.
MacKiggan probeert naar een medespeler te passen. Tosh bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNiter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tosh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. MacKintosh zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
MacLise verovert de bal door een tackle van achteren. Dempsie is nu in balbezit. Smyth onderschept slim de pass. Logan bereikt de bal nog maar net als eerste. Logan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
scotland fc - the dons 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: scotland fc 47%, the dons 53%.
scotland fc - the dons 2:0