Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the dons scotland fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Logan is nu in balbezit. McVicar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Logan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Logan neemt de penalty, wat een uithaal! McCann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the dons - scotland fc 0:1

11e minuut.
Spalding verovert de bal door een tackle van achteren. Collins rent richting de bal. Spalding bereikt de bal nog maar net als eerste. Spalding haalt uit met een fantastische trap. Limont probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
the dons - scotland fc 1:1

14e minuut.
Dempsie is nu in balbezit. Smyth verovert de bal door een tackle van achteren. Smyth draait met de bal, schiet en ... Harvey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tosh neemt de hoekschop. MacLise controleert de bal met de borst. McCann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Smyth bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyth draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Hendry met de inworp. MacKail kan de bal niet met de borst controleren. MacKiggan met een sublieme pass. Lennox rent richting de bal. Lennox schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Spalding passt de bal met de wreef. Collins rent richting de bal. Lennox begaat een overtreding. Lennox krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the dons 56%, scotland fc 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
the dons - scotland fc 1:1

66e minuut.
Harvey probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tosh geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. MacKail rent richting de bal. MacKail haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. McCann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
the dons - scotland fc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the dons 61%, scotland fc 39%.
the dons - scotland fc 1:2