Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Psycho Utd Willzer
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13 gemiddelde waardering 21.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


12e minuut.
Nicholls geeft een lange en hoge pass. Inworp. McBain met de inworp. MacInnes is nu in balbezit. MacInnes geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Saunders probeert naar een medespeler te passen. Nicholls bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholls met een sublieme pass. MacInnes is nu in balbezit. MacInnes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Thompson kan de bal niet met de borst controleren. MacInnes rent richting de bal. MacInnes passt de bal in één keer door. Cowie is nu in balbezit. Cowie schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Hughes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Collins passt de bal in één keer door. Nicholls rent richting de bal. Nicholls geeft een hoge lob. Spence rent richting de bal. Spence schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Psycho Utd 67%, Willzer 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Psycho Utd - Willzer 0:0

48e minuut.
McVeigh bereikt de bal nog maar net als eerste. McVeigh passt de bal zonder na te denken. Saunders geeft een hoge lob. Cowie rent richting de bal. Cowie haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
McBain rent richting de bal. Cowie is nu in balbezit. Cowie schiet op doel. McVeigh rent richting de bal. McVeigh schiet op doel. Hughes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
MacInnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cowie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacInnes rent richting de bal. Cowie bereikt de bal nog maar net als eerste. Cowie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Psycho Utd 61%, Willzer 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Psycho Utd - Willzer 0:0