Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
scotland fc warriors-Utd
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Young geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tosh met een snelle inworp. Logan rent richting de bal. Logan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Logan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Foster komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Young speelt de bal door. MacMonies rent richting de bal. MacMonies geeft een lange en hoge pass. Smyth is nu in balbezit. Smyth draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert met een sublieme pass. MacKintosh bereikt de bal nog maar net als eerste. Malpas verovert de bal door een tackle van achteren. Malpas schiet op doel. Limont bokst de bal weg.

21e minuut.
Foster is nu in balbezit. Malpas onderschept slim de pass. Malpas probeert naar een medespeler te passen. Tyre rent richting de bal. Tyre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Haig zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dickson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacCraw. MacCraw krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Tyre passt de bal met de wreef. Malpas bereikt de bal nog maar net als eerste. Malpas geeft een hoge lob. MacMurdo is nu in balbezit. MacMurdo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Daar is MacCraw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haig verovert de bal door een tackle van achteren. Haig met een sublieme pass. Malpas bereikt de bal nog maar net als eerste. Malpas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
scotland fc - warriors-Utd 0:1

43e minuut.
Klungelig pakt Smyth de bal. Tyre is nu in balbezit. Smyth tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Smyth krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: scotland fc 53%, warriors-Utd 47%.
scotland fc - warriors-Utd 0:1

46e minuut.
Smyth rent richting de bal. Foster is nu in balbezit. Smyth is nu in balbezit. Foster is nu in balbezit. Foster draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Young passt de bal zonder na te denken. Tyre is nu in balbezit. Tyre probeert naar een medespeler te passen. Malpas bereikt de bal nog maar net als eerste. Malpas draait met de bal, schiet en ... Limont probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Tosh verovert de bal door een tackle van achteren. Tosh geeft de bal voor. Huntly kopt de bal weg. Smyth rent richting de bal. Smyth haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
scotland fc - warriors-Utd 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: scotland fc 56%, warriors-Utd 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
scotland fc - warriors-Utd 1:1