Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harveys Eleven the dons
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Farrell speelt de bal door. MacAngus is nu in balbezit. Harvey rent richting de bal. MacAngus onderschept slim de pass. MacAngus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
McVicar met een sublieme pass. Daar is MacRath, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacRath passt de bal zonder na te denken. Lennox bereikt de bal nog maar net als eerste. Lennox schiet op doel. Armstrong bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

20e minuut.
MacRath geeft de bal voor. Dempsie heeft problemen om de bal te vangen. Dempsie probeert naar een medespeler te passen. Spalding rent richting de bal. Spalding draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harveys Eleven 50%, the dons 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Harveys Eleven - the dons 0:0

54e minuut.
Dunlop kan de bal niet met de borst controleren. McVicar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunlop maakt een afschuwelijke overtreding. Dunlop krijgt een gele kaart. McVicar wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

69e minuut.
McCann speelt de bal door. Spalding bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Spalding, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spalding schiet op doel. Armstrong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harveys Eleven - the dons 0:1

73e minuut.
MacNiter kopt de bal weg. MacShannachan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacShannachan geeft een hoge lob. MacAngus rent richting de bal. MacAngus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Farrell is nu in balbezit. MacAngus bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrell rent richting de bal. MacAngus bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAngus schiet op doel. De bal raakt de paal.

85e minuut.
MacKiggan rent richting de bal. MacKiggan passt de bal zonder na te denken. MacAngus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Farrell is nu in balbezit. Farrell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
MacRath met een sublieme pass. MacKiggan is nu in balbezit. Met opzet legt Farrell zijn tegenspeler op de grond. Farrell is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harveys Eleven 39%, the dons 61%.
Harveys Eleven - the dons 0:1