Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Willzer Mighty Dogs
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
McVeigh rent richting de bal. Arthur geeft een lange en hoge pass. Taylor kopt de bal weg. MacIlrevie is nu in balbezit. MacIlrevie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
MacManus met een harde bal richting middenveld. Skelton kopt de bal weg. Bryce is nu in balbezit. MacIlrevie onderschept slim de pass. MacIlrevie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
MacGhee speelt de bal door. McLaughlin met een sublieme pass. Cowie is nu in balbezit. MacInnes bereikt de bal nog maar net als eerste. MacInnes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Skelton kan de bal niet met de borst controleren. MacInnes is nu in balbezit. MacInnes probeert naar een medespeler te passen. Cowie bereikt de bal nog maar net als eerste. Cowie schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
MacGhee rent richting de bal. MacGhee geeft een lange en hoge pass. Greig heeft problemen om de bal te vangen. MacInnes is nu in balbezit. MacInnes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Skelton geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McBain zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacInnes bereikt de bal nog maar net als eerste. MacInnes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Saunders passt de bal met de wreef. McVeigh is nu in balbezit. Arthur is nu in balbezit. McVeigh onderschept slim de pass. McVeigh speelt de bal door. Severin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Willzer 42%, Mighty Dogs 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Willzer - Mighty Dogs 0:0

75e minuut.
Greig geeft een hoge lob. Inworp. McBain met een snelle inworp. MacInnes is nu in balbezit. MacInnes geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bryce onderschept slim de pass. MacIlrevie bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor rent richting de bal. Taylor haalt uit met een fantastische trap. Severin heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Willzer - Mighty Dogs 0:1

84e minuut.
Taylor is nu in balbezit. Saunders is nu in balbezit. Taylor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saunders moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Saunders kan niet meer verder spelen. Scotland komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Willzer 39%, Mighty Dogs 61%.
Willzer - Mighty Dogs 0:1