Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Psycho Utd warriors-Utd
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Sutherland probeert naar een medespeler te passen. MacAllan met een sublieme pass. Collins rent richting de bal. MacAllan is nu in balbezit. MacAllan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
MacWhannell rent richting de bal. Malpas verovert de bal door een tackle van achteren. Tyre is nu in balbezit. Malpas rent richting de bal. Malpas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Collins heeft problemen om de bal te vangen. Young is nu in balbezit. Young speelt de bal door. Malpas heeft problemen om de bal te vangen. Malpas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Cuthbert is nu in balbezit. Cuthbert geeft de bal voor. MacAllan heeft problemen om de bal te vangen. Collins is nu in balbezit. Collins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycho Utd - warriors-Utd 1:0

36e minuut.
MacWhannell rent richting de bal. Whyte is nu in balbezit. Whyte met een sublieme pass. Collins bereikt de bal nog maar net als eerste. Collins schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
MacWhannell bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyre verovert de bal door een tackle van achteren. Tyre met een sublieme pass. Malpas is nu in balbezit. Malpas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
MacWhannell kopt de bal weg. McPherson is nu in balbezit. McPherson passt de bal in één keer door. Malpas rent richting de bal. Malpas draait met de bal, schiet en ... Hughes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Psycho Utd 52%, warriors-Utd 48%.
Psycho Utd - warriors-Utd 1:0

47e minuut.
Smart rent richting de bal. McPherson onderschept slim de pass. McPherson met een sublieme pass. MacAllan rent richting de bal. MacAllan haalt uit met een fantastische trap. Claymore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Huntly geeft een lange en hoge pass. Tyre probeert naar een medespeler te passen. Howison probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Malpas bereikt de bal nog maar net als eerste. Malpas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Thompson speelt de bal door. Burnett is nu in balbezit. Lambert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lambert krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Psycho Utd 41%, warriors-Utd 59%.
Psycho Utd - warriors-Utd 1:0