Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the dons Mighty Dogs
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Arthur passt de bal met de wreef. Skelton is nu in balbezit. Lennox onderschept slim de pass. Spalding bereikt de bal nog maar net als eerste. Spalding haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Brodie is nu in balbezit. Brodie met een sublieme pass. McVicar met een sublieme pass. MacIlrevie is nu in balbezit. MacIlrevie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
the dons - Mighty Dogs 0:1

17e minuut.
MacRath passt de bal in één keer door. MacGilbert rent richting de bal. Dempsie onderschept slim de pass. Spalding rent richting de bal. Spalding haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
MacRath kopt de bal weg. Spalding rent richting de bal. Lennox bereikt de bal nog maar net als eerste. Spalding rent richting de bal. Spalding draait met de bal, schiet en ... Severin bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the dons 39%, Mighty Dogs 61%.
the dons - Mighty Dogs 0:1

63e minuut.
Skelton probeert naar een medespeler te passen. MacNiter rent richting de bal. MacNiter geeft een lange en hoge pass. Lennox is nu in balbezit. Lennox schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. MacRath neemt de hoekschop. Lennox krijgt zijn hoofd ertegen. Severin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is MacRath, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
MacKiggan met de inworp. McVicar heeft problemen om de bal te vangen. Skelton rent richting de bal. McVicar rent richting de bal. McVicar geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
MacGilbert is nu in balbezit. Spalding rent richting de bal. MacGilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Spalding verovert de bal door een tackle van achteren. Spalding haalt uit met een fantastische trap. Severin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
MacCaishe met een snelle inworp. Daar is MacIlrevie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacIlrevie speelt de bal door. Taylor rent richting de bal. Taylor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
MacRath rent richting de bal. MacRath met een sublieme pass. Lennox bereikt de bal nog maar net als eerste. Spalding rent richting de bal. Spalding schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the dons 38%, Mighty Dogs 62%.
the dons - Mighty Dogs 0:1