Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harveys Eleven Willzer
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Farrell rent richting de bal. Farrell passt de bal met de wreef. MacManus is nu in balbezit. MacAngus verovert de bal door een tackle van achteren. MacAngus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Harveys Eleven - Willzer 1:0

17e minuut.
Armstrong trapt de bal weg van het doel. Bryce controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McEwan. McEwan krijgt een gele kaart.

21e minuut.
McLaughlin passt de bal zonder na te denken. McBain met een sublieme pass. MacInnes is nu in balbezit. Cowie rent richting de bal. Cowie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Harveys Eleven - Willzer 1:1

25e minuut.
MacTear verovert de bal door een tackle van achteren. MacTear geeft de bal voor. Daar is McEwan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacAngus is nu in balbezit. MacAngus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
MacAngus schiet op doel. Severin verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. McEwan neemt de hoekschop. MacAngus springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
MacInnes is nu in balbezit. MacInnes met een sublieme pass. MacGlashan rent richting de bal. Cowie onderschept slim de pass. Cowie schiet op doel. Armstrong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harveys Eleven 57%, Willzer 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Harveys Eleven - Willzer 1:1

54e minuut.
MacTear bereikt de bal nog maar net als eerste. MacTear probeert naar een medespeler te passen. Scotland rent richting de bal. MacAngus rent richting de bal. MacAngus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Claymore de bal onder controle te krijgen. Cowie rent richting de bal. Claymore bereikt de bal nog maar net als eerste. Cowie onderschept slim de pass. Cowie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bryce geeft een hoge lob. MacInnes rent richting de bal. Irons bereikt de bal nog maar net als eerste. MacInnes verovert de bal door een tackle van achteren. MacInnes schiet op doel. Armstrong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt MacDiarmid de bal. Cowie is nu in balbezit. Cowie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Harveys Eleven - Willzer 1:2

66e minuut.
MacInnes is nu in balbezit. MacInnes probeert naar een medespeler te passen. Cowie is nu in balbezit. Cowie schiet op doel. Armstrong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Harveys Eleven - Willzer 1:3

67e minuut.
Farrell probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt MacAngus de bal. MacInnes schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. MacInnes krijgt een gele kaart.

88e minuut.
MacAngus rent richting de bal. MacManus rent richting de bal. MacAngus verovert de bal door een tackle van achteren. MacAngus schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harveys Eleven 54%, Willzer 46%.
Harveys Eleven - Willzer 1:3