Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Psycho Utd Harveys Eleven
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Burnett bereikt de bal nog maar net als eerste. McEwan onderschept slim de pass. McEwan geeft een lange en hoge pass. MacAngus rent richting de bal. MacAngus draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Farrell heeft problemen om de bal te vangen. Farrell met een sublieme pass. MacAngus bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAngus schiet op doel. Na een snelle pass probeert Thompson de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycho Utd - Harveys Eleven 0:1

37e minuut.
MacWhannell met een sublieme pass. Whyte rent richting de bal. Whyte probeert naar een medespeler te passen. Daar is MacAngus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacAngus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Psycho Utd 64%, Harveys Eleven 36%.
Psycho Utd - Harveys Eleven 0:1

47e minuut.
Sutherland speelt de bal door. Daar is Dunlop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacAllan. MacAllan krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Dunlop is nu in balbezit. Dunlop speelt de bal door. Claymore probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacAllan rent richting de bal. MacAllan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Farrell probeert de bal met de borst te controleren. MacWhannell is nu in balbezit. Farrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrell haalt uit met een fantastische trap. MacWhannell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycho Utd - Harveys Eleven 0:2

77e minuut.
Thompson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacTear met de inworp. Farrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Psycho Utd - Harveys Eleven 0:3

87e minuut.
Burnett geeft een lange en hoge pass. Inworp. McEwan met een snelle inworp. Klungelig pakt Farrell de bal. Farrell geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Psycho Utd 51%, Harveys Eleven 49%.
Psycho Utd - Harveys Eleven 0:3