Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
htujk the dons
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
MacKendrick geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacGorry met een snelle inworp. Spalding is nu in balbezit. Spalding schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Dempsie is nu in balbezit. Gardner onderschept slim de pass. Gardner probeert naar een medespeler te passen. Langfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Langfield haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
McVicar met een sublieme pass. Spalding is nu in balbezit. Spalding passt de bal met de wreef. Daar is Lennox, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lennox draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
htujk - the dons 0:1

11e minuut.
McVicar probeert naar een medespeler te passen. MacNair bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRath geeft een lange en hoge pass. Spalding kan de bal niet met de borst controleren. Spalding schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Na een snelle pass probeert MacNiter de bal onder controle te krijgen. Massey rent richting de bal. MacNiter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. MacNiter krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Langfield is nu in balbezit. Langfield haalt uit met een fantastische trap. Dempsie heeft problemen om de bal te vangen. Gardner verovert de bal door een tackle van achteren. Gardner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
McVicar passt de bal in één keer door. Spalding is nu in balbezit. MacNider begaat een overtreding. MacNider krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Dempsie rent richting de bal. Dempsie geeft de bal voor. MacLagan heeft problemen om de bal te vangen. Lennox is nu in balbezit. Lennox draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Spalding rent richting de bal. Lennox rent richting de bal. Lennox draait met de bal, schiet en ... MacGorry bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGorry haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. MacGorry rent richting de bal. MacGorry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
htujk - the dons 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: htujk 57%, the dons 43%.
htujk - the dons 0:2

53e minuut.
Dunbar geeft de bal voor. McVicar bereikt de bal nog maar net als eerste. McVicar passt de bal zonder na te denken. Lennox bereikt de bal nog maar net als eerste. Lennox haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
MacNair geeft een hoge lob. Langfield bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNiter rent richting de bal. Gardner onderschept slim de pass. Gardner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Lennox kopt de bal weg. MacRath is nu in balbezit. MacRath speelt de bal door. Lennox rent richting de bal. Lennox haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: htujk 50%, the dons 50%.
htujk - the dons 0:2