Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Willzer htujk
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15.4
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
MacNider geeft de bal voor. MacNair bereikt de bal nog maar net als eerste. McBain begaat een overtreding. McBain krijgt een gele kaart. MacNair is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. MacLamond zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Saunders heeft problemen om de bal te vangen. Langfield springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
McBain rent richting de bal. MacNair onderschept slim de pass. Met opzet legt McLaughlin zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, McLaughlin moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! McLaughlin schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. MacNair is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. MacKendrick zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Langfield is nu in balbezit. Langfield haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Gardner rent richting de bal. Gardner draait met de bal, schiet en ... Daar is Bryce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langfield is nu in balbezit. Langfield haalt uit met een fantastische trap. Paal!

39e minuut.
MacNider is nu in balbezit. MacNider probeert naar een medespeler te passen. Langfield is nu in balbezit. Gardner rent richting de bal. Gardner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Willzer - htujk 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Willzer 46%, htujk 54%.
Willzer - htujk 0:1

46e minuut.
Severin speelt de bal door. Langfield is nu in balbezit. Gardner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardner draait met de bal, schiet en ... Leslie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Willzer - htujk 0:2

61e minuut.
MacManus geeft de bal voor. Inworp. MacNair met een snelle inworp. Gardner rent richting de bal. Gardner haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Willzer - htujk 0:3

73e minuut.
MacLagan geeft een hoge lob. Inworp. McBain met een snelle inworp. MacInnes bereikt de bal nog maar net als eerste. MacInnes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Dallas trapt de bal weg van het doel. Bryce kan de bal niet met de borst controleren. Bryce passt de bal zonder na te denken. Langfield is nu in balbezit. Langfield haalt uit met een fantastische trap. Leslie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Daar is Langfield, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacManus rent richting de bal. MacManus speelt de bal door. Cowie rent richting de bal. Cowie haalt uit met een fantastische trap. Dallas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Willzer - htujk 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Willzer 58%, htujk 42%.
Willzer - htujk 1:3