Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Southern Oilers Celtic fc1888
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Klungelig pakt Boswell de bal. Duff probeert naar een medespeler te passen. MacLaghlan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacInally bereikt de bal nog maar net als eerste. MacInally haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
MacCaishe passt de bal met de wreef. MacIlvain is nu in balbezit. McDermot rent richting de bal. MacIlvain onderschept slim de pass. MacIlvain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Southern Oilers - Celtic fc1888 0:1

15e minuut.
Cavanagh verovert de bal door een tackle van achteren. Cavanagh met een sublieme pass. MacRobie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIlvain onderschept slim de pass. MacIlvain schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Southern Oilers - Celtic fc1888 0:2

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. MacKinley geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Chamberlain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacIlvain bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIlvain schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
MacLaghlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamberlain bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLaghlan verovert de bal door een tackle van achteren. MacLaghlan draait met de bal, schiet en ... Hunter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Southern Oilers - Celtic fc1888 1:2

33e minuut.
MacGruther rent richting de bal. MacGruther passt de bal zonder na te denken. MacIlvain bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIlvain schiet op doel. Chamberlain probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Broon probeert naar een medespeler te passen. MacLaghlan rent richting de bal. MacInally rent richting de bal. MacInally haalt uit met een fantastische trap. Carmichael probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
MacLaghlan verovert de bal door een tackle van achteren. MacLaghlan speelt de bal door. MacCaishe rent richting de bal. MacInally verovert de bal door een tackle van achteren. MacInally schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Southern Oilers 47%, Celtic fc1888 53%.
Southern Oilers - Celtic fc1888 1:2

54e minuut.
McDermot rent richting de bal. Chamberlain verovert de bal door een tackle van achteren. Chamberlain speelt de bal door. MacIlvain rent richting de bal. MacIlvain schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Cavanagh rent richting de bal. Cavanagh passt de bal zonder na te denken. McGrady bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamberlain onderschept slim de pass. Chamberlain schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Cavanagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavanagh passt de bal in één keer door. Morris rent richting de bal. MacIlvain onderschept slim de pass. MacIlvain draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Southern Oilers - Celtic fc1888 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Southern Oilers 48%, Celtic fc1888 52%.
Southern Oilers - Celtic fc1888 1:3